Tänään tokossa harjoiteltiin kiertämistä. Siinä Seri lähetettiin tynnyrin tapaisen ympäri. Seri ei ole ikinä ennen harjoitellut sellaista ja se onnistui heti tosi hyvin =) Siinä liikkeessä tokon pitäjä kehui Seriä luonnonlahjakkuudeksi. Ollaan harjoiteltu Serin kanssa myös sivulla siirtymisiä (?) siinä siirrytään kaksi askelta eteen, taakse ja molemmille sivuille. Tänään harjoitellessa ne onnistuivat tosi hyvin. Tokossa harjoiteltiin myös hyppyä ja ensimmäisen kerran Seri jäi seisomaan esteen toiselle puolelle. Viime kerralla harjoiteltiin liikkeestä maahanmenoa ja Seri on siinäkin jo tosi hyvä. Ollaan aloitettu perjantaisin arkitottelevaisuuskoulutus. Sitä kestää kymmenen kertaa, eli sen verran jää agilitystä pois. Arkitottelevaisuudessa ollaan harjoiteltu niin, että toisia koiria on ollut lähettyvillä. Siellä on ollut myös paljon perusjuttuja kuten sivulletuloja yms.

Meillä oli pari viikkoa sitten toinen koira, terrieripoika Aatu. Valitettavasti emme voineet pitää Aatua, koska koirat keskenään koko ajan kyräilivät, eikä kummallakaan ollut mukavaa. Aatu oli kyllä tosi kiltti ja ihana, ja on harmi etteivät koirat tulleet toimeen. Aatu palasi takaisin paikkaan josta se tuli meille. Alkuperäisestä paikasta Aatun piti lähteä, koska hän ei tullut toimeen perheen toisen koiran kanssa. He kuitenkin sanoivat että ottavat yhteyttä ongelmakoirakouluttajaan, eikä Aatu joudu enää vaihtamaan kotia :)

1912635.jpg

Täällä huomaa että on tullut syksy. Serin panta on taas viime vuoden tapaan vaihtunut nahkapannasta pehmustettuun ja lämpimään kangaspantaan, ja Seri on alkanut käyttää heijastinliiviä lenkeillä. Viime viikolla oli niin kylmä, että Serillä oli jopa takki päällä tokossa.