Oltiin Serin kanssa viime viikko syyslomailemassa Reetun ja Hessun luona. Seri käyttäytyi junassa oikein mallikelpoisesti. Ensin Seri oli kuljetuskopassa, mutta koska se on niin suuri, otin Serin pois kopasta, koska koppa ei olisi mahtunut mihinkään. Menomatkan Seri matkusti sylissä ja läähätti ja oli huonovointisen oloinen noin tunnin verran, sitten Seri kumminkin rauhoittui ja käpertyi syliin nukkumaan. Kun tulimme pois päin, Seri matkusti alusta alkaen lattialla. Kun Seri ensimmäisen kerran näki Reetun ja Hessun, neiti ei meinannut millään tulla toimeen koirien kanssa. Kumminkin aika pian Seri alkoi leikkiä Hessun kanssa. Seri ja Hessu leikkivät melkein koko ajan, mutta Reetua ei huolittu mukaan. Viimeisenä päivänä kun olimme vielä lenkillä, Seri alkoi leikkiä Reetun kanssa, mutta kun päästiin sisälle taas Seri leikki ainoastaan Hessun kanssa. Seri sai myös uusia kavereita. Beagle Viivi tuli alusta lähtien Serin kanssa todella hyvin toimeen. Ensimmäisen kerran kun Seri näki Viivin, Serin oli pakko äristä koko ajan. Kuitenkin seuraavana päivänä kun menimme lenkille ja kun koirat päästettiin irti, Seri ja Viivi alkoivat heti leikkiä ja juosta. Ensimmäisinä päivinä Seri vain mökötti vierashuoneessa ja ajoi kaikki jotka erehtyivät sinne menemään pois. Aika pian Seri kuitenkin jätti mököttämisen ja alkoi leikkiä Hessun kanssa.

2001348.jpg

2001351.jpg

2001352.jpg

2001355.jpg

2001359.jpg

2001364.jpg

Pääsimme Serin kanssa ensimmäistä kertaa kokeilemaan jäljestystä. Seri tykkäsi siitä kauheasti ja oli tosi taitava, vaikkei Seri ole ikinä ennen jäljestänyt. Toisella kerralla kun Serille puki valjaita, alkoi innokas vinkuminen ja olisi haluttu mennä jo jäljen perään. Toisena päivänä kun menimme, Serille tuli sellainen jälki missä pitää mennä ojan yli. Serin jäljestä olisi muuten tullut niin lyhyt. Harjoittelin itsekin jäljen tekoa ja teinkin sellaisen Hessulle. Luulin, että jäljestä olisi tullut tosi pitkä, mutta kun se mentiin koiran kanssa, se olikin ihan lyhyt. Kun pääsimme kotiin menin heti ostamaan Serille jäljestysliinan =)

2001387.jpg

2001393.jpg

2001399.jpg

Seri pääsi osallistumaan Reetun kanssa samaan tokoon. Siellä Seri oli tosi hyvä. Siellä mentiin luoksepäästävyyttä, seuraamista, luoksetuloa ja hyppyä. Seri oli luoksetulosssa tosi hyvä. Kotona Seri tulee tokossa aina ihan hitaasti luokse, mutta nyt Seri tuli täyttä kyytiä. Seri oli myös tosi hyvä luoksepäästävyydessä ja ohjaaja seisoi vieressäni niin että Seri oli sivullani ja Seri istui tosi nätisti. Hypyssäkin Seri oli hyvä ja hyppäsi tosi hienosti. Tosin Seri sai kummallisen raivonpuuskan ja hyökkäsi ohjaajaa päin vieden tältä lapasen :D Myöhemmin parin päivän päästä menimme uudestaan tokokentälle. Silloin ei ollut mitään ohjattua harjoittelua, vaan harjoiteltiin itsekseen. Siellä oli agilityesteitä ja Seri pääsi koittamaan niitäkin pitkästä aikaa. Rengas ja puomi menivät tosi hyvin, ja keinustakin Seri meni vähän ajan päästä. Myös kepit Seri muisti hyvin. Kotona Serillä on ollut ongelmia noudon kanssa, kun mikään lelu ei kiinnosta tokokentällä, vaikka kotona leikittäisi miten paljon tahansa. Tuolla kentällä Seri oli kuitenkin ihan erilainen, ja noutokin onnistui hyvin.

2001433.jpg 

Reetun ja Serin pannat

2001454.jpg

2001456.jpg

 

Agility on siirretty lauantaille ja viime viikon lauantaina Serikin pääsi mukaan pitkästä aikaa. Mentiin rataa jossa ensin hypättiin kaksi estettä, sen jälkeen putki ja taas kaksi estettä. Seri meni tosi hyvin. Mentiin myös rengasta ja pituusestettä. Seri oli innokas ja muisti kaikki tosi hyvin vaikka viime kerrasta on aikaa. Ensi lauantaina on seuran omat agilitykisat ja menemme sinne Serin kanssa. Jos ne menevät hyvin ajattelin ilmoittautua 1.12.08 pidettäviin epävirallisiin agilitykilpailuihin Lietoon. Tai ei kisojen hyvin tarvitse mennä, mutta haluan vain nähdä, kuinka Seri tottelee, kun on muita koiria ja ihmisiä paljon kentän lähellä. On tosin epäselvää pääsemmekö lauantain kisoihin, koska Seri on kipeä. Lauantaina iltalenkillä Seri sai yhtäkkiä kauhean aivastelupuuskan. Sitä jatkui koko illan ja sunnuntaina menimme eläinlääkäriin. Seri käyttäytyi tosi hienosti. Serillä diagnosoitiin hengitystietulehdus, ja hoidoksi saimme antibiooottikuurin. Tämän päivän tokon joudumme jättämään väliin ja luultavasti perjantainkin. Toivotaan että Seri paranee lauantaihin mennessä. Seri ei enää aivastelu mutta on vähän apean oloinen. Ennen lääkäriin menoa mittasimme Seriltä kuumeen. Lämpöä oli 38,2 mutta kun lääkärissä vielä mitattiin, lämpö oli noussut jo 39,5. Lääkäri antoi luvan mennä lauantaina agilityyn, jos Seri näyttää hyvinvoivalta.