Torstaina 29.1.2009 Oltiin Serin kanssa Liedossa agilitykisoissa. Seri käyttäytyi tosi hienosti. Radalla ei ollut kuin pari hyppyä, pituus, puomi ja kaksi putkea, mutta Seri meni tosi hienosti, ja olimmekin neljänsiä yhdeksänsistä! Seri ei tehnyt yhtään virheitä, ja tällä kertaa muistin itsekin olla niin, ettei saatu yhtään virheitä! Ihanneaika radalla oli 35 sekuntia, meidän aika oli 30,03. Samassa luokassa oli tosi nopeita koiria, ensimmäiseksi tulleen aika oli 16,78! Kun harjoiteltiin radan vieressä olleilla esteillä, Seri tykkäsi kauheasti mennä A:sta ja olikin koko ajan menossa siitä :) Kuvia ei paljon otettu ja ne vähätkin on niin kaukaa, ettei niistä varmaan saa selvää, mutta katson jos siellä olisi jotain, mitä tänne voisi laittaa.

Eilen agilityssä Seri käyttäytyi taas tosi hienosti, eikä Seri ole aikoihin yrittänyt karata agilityssä muiden koirien luo. Agilitynpitäjän koira oli eilen kiinni radan lähellä, ja se ärsytti Seriä ja Seri kaivoi ja kuopi vimmastuneena maneesin pohjaa, ja murisikin, mutta ei mennyt koiran luo, vaan jatkoi radalla. Eilen oli pitkästä aikaa hyvä ilma olla agilityssä kun ei ollut niin kylmä. Parina kertana ollaan menty pitkää rataa agilityssä, hyvä että on itse muistanut miten se menee..

Serin juoksua ollaan odoteltu, kun sen kohta pitäisi alkaa, ja luulin jo ettei päästäisi tuonne Liedon kisoihin, mutta ei vielä ainakaan ole alkanut. Sitä en kyllä usko että päästäisi ensi kuun kisoihin, mutta toivottavasti. Toisaalta olin suunnitellut osallistuvani maaliskuussa ensimmäisiin virallisiin kisoihin, mutta en usko että se on mahdollista, kun Serin juoksun olisi laskujeni mukaan pitänyt tulla jo tammikuun alussa, niin jos se vasta kohta alkaa, niin sitten se ei ehdi loppua ennen niitä virallisia kisoja :(