Olin Serin kanssa siellä oman seuran kisoissa. Osallistuttiin mölleihin ja kilpaileviin. Mulle sanottiin, että menen möllit niin ettei ole mitään herkkua kädessä, niin se ei mennyt kauhean hyvin, ja Seri karkasikin pari kertaa :/  Kumminkin, olimme ensimmäisiä mölliluokassa, tosin osallistujia oli vain kaksi :D Kilpailevissa Seri meni paremmin ja esteitäkin oli enemmän. Se meni tosi hienosti, eikä Seri karannut radalta mihinkään. Siinä olimme viidensiä, osallistujia oli vähintään kuusi, en tarkkaan muista kuinka monta, mutta ei sentään viimeisiä oltu =)

Vähän epäilin osallistua niihin Liedossa pidettäviin kisoihin, mutta tänään päätin kumminkin että osallistutaan. Eli ensi viikon maanantaina ollaan Serin kanssa Liedossa epävirallisissa agilitykisoissa :) Kirjoittelen enemmän kun ollaan kisoissa oltu ja kuviakin sieltä lisäilen, jos niitä saan.

Serillä on agilityssä ollut paha tapa karata rähisemään kentä laidalla oleville ihmisille, mutta viime kerralla sain kolinapurkin, joka auttoi tosi hyvin. Sitä ei tarvinnut kuin kerran käyttää ja Seri totteli heti :)